Bloggextra.se

Emelie -

back to school ...

Hej !

Nu har pappas bror och svägerska åkt och jag har redan gått en vecka i skolan , på något säätt var det skönt att vara tillbaka i skolan men ändå inte speciellt eftersom vi ska ha betyg nu och allt ... -.-
Nästa vecka får vi våra mb ::DDDDDDD
ska bli så sjukt skönt !

helgen var iaf gryym , på lördagen var jag med min kära isabellla på nordstan och shoppade , vi hade sjukt kul och var sjukt speedade. Egentligen skulle vi träffa tim men han kunde inte .
På söndagen var jag så trött så jag orkade inte göra något så jag la mig ute på altanen och solade , man måste ju njuta av den sista sommar solen !

Video från nordstan kommer när videofyme funkar :/ <3

Nyklippta tjejen ;)

hej alla läsare !

nu är datan fixad men kan inte blogga förens efter skolan börjar .... för pappas bror och hans fru är i sverige för första gången så kommer nog inte ha tid för att sitta vid datan . Bilderna från semestern kommer någon gång nästa vecka,

Kom precis hem från frisören.. klippte av en del och vet inte riktigt om jag gillar det , men bild kommer nog på fb ändå :) ni får gärna cheka den ( emeliehammond) 
Aja .. nu ska jag se om vi kan hitta på nått att göra i stan , även om det spöregnar sen blire nog till att vara med isabella och tim :)  
förlåt att det inte blir så mycket uppdatering nu , men kommer inte ha någon data på typ en vecka . men andra veckan skolan börjar får jag en egen så då kan jag blogga 24/7 ;)


blogglagg

hej bloggen ! 

sorry att jag inte har bloggat men det har inte funkat att blogga från min dator...
hemma i kalla sverige nu iaf , kom he i fredags morgon förra veckan , sjuukkt segt att vara hemma känner redan hur färger försvinner-.-
just nu är jag hos en kompis så kan inte blogga så mycket , men lovar att jag ska fixa datorn tills imon !
ps. bilder från resan kommer !

RSS 2.0